Produse pentru yerba online (2)

Cimbru (20g) - Ierburi

Cimbru (20g) - Ierburi

Există foarte puține preparate care nu câștigă prin utilizarea cimbrului, dar este deosebit de potrivit pentru preparatele din zona mediteraneană. Cimbru de condimente are un miros puternic și un gust amar-aromatic, cu o ușoară iuțeală piperată. Cimbrul poate fi gătit împreună cu alte ingrediente, dezvăluindu-și astfel aroma completă. Din punct de vedere al gustului, cimbrul de condimente se potrivește bine cu dafin, nucșoară, rozmarin și salvie. De asemenea, întărește gustul acestora, fără a domina. Cimbrul se potrivește excelent cu carne la grătar, pește și ragout-uri. Poți să-l folosești cel mai bine în preparatele mediteraneene cu legume, cum ar fi roșii, vinete, cartofi, dovlecei și ardei. De asemenea, este ideal pentru bucătăria mediteraneană, supe și tocănițe. Conținut: 20,00 g Număr articol: 206614
Pătrunjel (20g) - Ierburi

Pătrunjel (20g) - Ierburi

Pătrunjelul este minunat de proaspăt, aromatic și are o notă ușor amară. Adesea, pătrunjelul este folosit doar pentru a decora preparatele, îmbunătățindu-le. Este un ingredient versatil, mai ales în bucătăria românească și franceză. Aroma pătrunjelului se remarcă printr-un buchet proaspăt de ierburi cu o notă picantă, asemănătoare cu cea a nucșoarei. Frunzele și tulpinile conțin chiar mai multă vitamina C decât citricele. Taboulé din Orient, pistou provensal, sosuri verzi din Frankfurt – dintr-o simplă plantă de supă, a evoluat un condiment popular la nivel internațional. Pătrunjelul oferă aproape tuturor preparatelor sărate o aromă de bază echilibrată. Preparatele reci, cum ar fi salatele, ouăle, legumele crude și sosurile pe bază de brânză de vaci, brânză proaspătă sau iaurt, primesc un finisaj picant și proaspăt cu puțin pătrunjel. Dar și preparatele calde, cum ar fi sosurile deschise, preparatele din pește, păsările de curte și umpluturile pentru fripturi, beneficiază de el. Conținut: 15,00 g Număr articol: 206577